Пренесете се в света на красотата с Helenna Face

0

Пренесете се в света на красотата с козметични процедури от Helenna Face

Вече не е нужно да се примирявате с малките несъвършенства! Кажете: „Сбогом!” на фините бръчки, акнето, разширените пори, недобре оформените контури на лицето и тънките устни! Подарете си увереност, върнете си самочувствието и красивия  външен вид.

естетични и козметични процедури

Ние от Сделките с удоволствие Ви представяме  Helenna Face – мястото, където и най-смелите мечти стават реалност.

Влезте и Вие в храма на младостта и съвършенството. Екипът на Helenna Face с радост ще Ви помогне да коригирате малките недостатъци, които Ви пречат в ежедневието. Техните висококвалифицирани медицински специалисти ще Ви консултират и насочат към правилната процедура.

И всичко това БЕЗ да се подлагате на скъпоструващи хирургични процедури. БЕЗ болка и дълъг възстановителен прериод и планове за дълго отсъствие от Вашия живот.

В сайта на Helenna Face ще откриете подробна информация за техните естетични процедури и апаратни козметични процедури.

Общото между тях е, че ще постигнете зашеметяващи резултати само след няколко процедури.

Искате да коригирате устните или да подмладите кожата си? Ние Ви препоръчваме естетичните процедури на Helenna Face – неоперативна липосукция, неоперативна ринопластика, ботокс, филъри, мезоконци, мезотерапия и хиперхидроза.

Мечтаете да се отървете от неприятното окосмяване или да подмладите кожата си? Тук апаратните козметични процедури на Helenna Face могат да Ви помогнат. Те включват – фотоепилация, кавитация, микродермообразио, радиочестотен лифтинг, кислородна терапия, фотоподмладяване и радиочестота с вакуум.

За Ваше удобство, можете да се възползвате от тези услуги в 4 града в страната – Варна, Пловдив, Несебър и София.

Запишете още сега Вашия час на телефон: 0899 855 899.

Leave us a comment