Общи условия

Общи условия

При влизане в сайта, всеки потребител се задължава да спазва общите условия на mylinkbuild.com докато неговата регистрация е активна в сайта.

Условия при регистрация

За да направите регистрацията е необходимо да попълните полетата, които ще намерите след като натиснете бутона за Регистрация. Изисква се да попълните акуратна информация, тъй като тя ще бъде използвана за потвърждение на профила, след това и за контакт с вас.

Регистрацията е единственото средство, чрез които ще получите достъп до всички услуги на mylinkbuild.com.

Mylinkbuild.com не носи отговорност, ако данните от вашата регистрация са непълни, некоректни или принадлежат на други лица или търговски марки.

Задължения на потребителите

Имате право само на един акаунт. Ако установим нарушение в тази точка, всички ваши акаунти ще бъдат премахнати от платформата и вие няма да имате достъп до нея.

Можете да публикувате текстове, снимки, видеа и линкове. Тези материали не могат да съдържат действия противоречащи на законите на Република България, не могат да съдържат порнографски материали, както и такива с физическо или психическо насилие. Всякакъв вид расистки, политически или религиозни изказвания също нарушават това правило. Склоняването към такъв тип действия също ще бъде наказано.

Условия за публикуване на материали

За да станете автор в платформата mylinkbuild.com е необходимо да направите своята регистрация. Публикуваните от вас материали е необходимо да отговарят на поне една категория в сайта, да бъдат оформени и грамотно написани.

Не се допускат неграмотно написани материали, фалшиви новини и материали с подвеждащи заглавия.

Задължително е да посочите източниците на публикуваната от вас статия, освен ако тя е авторска и предназначена единствено за сайта mylinkbuild.com.

Можете да редактирате текстове и изображения, да обогатявате и разширавяте съдържанието по всяко време.

Рекламни материали, такива които съдържат измамни и съмнителни линкове, неграмотно написани или нерелевантни към категорията ще бъдат изтривани без предупреждение, а при повторно нарушение на Автора неговият профил ще бъде заличен.

Авторите могат да добавят снимки, връзки към други уебсайтове, видео или текст към своите публикации. Задължително е те да не съдържат политически, религиозни, хомофобски или расистки идеологии, както и материали, които са свързани с порнография, психическо или физическо насилие към хора и животни или склоняване към такива.

Авторът на публикациите се отказва от авторските права в момента на публикуването на материал в сайта, освен ако не е цитиран съответен източник. Авторът има право да трие публикации по всяко време на денонощието.

Mylinkbuild.com е уебсайт, който позволява всеки потребител да споделя новини, видеа и снимки от всякакви източници. Ние не гарантираме тяхната достоверност и съдържание и не носим отговорност за тях.